Pendaftaran Akaun

Minimum 8 huruf

Pastikan bermula dengan kod dail negara. Contoh: 60123456789

Terma & Syarat

Program Affiliate ini bertujuan untuk memberi ruang SIDE INCOME kepada pelanggan kami dengan memperkenalkan produk kami kepada kawan-kawan dan family.

Caranya amat mudah, anda cuma perlu promosikan website kami. Tak perlu menjual. Minta kawan-kawan klik link anda, dan jika mereka membuat pembelian, kami akan bayar komisyen kepada anda.

Pembayaran komisyen akan dibuat 2 kali sebulan pada hari jumaat minggu pertama dan ketiga. Anda perlu mencecah RM50 untuk bayaran komisyen minima.

Anda perlu mematuhi syarat seperti dibawah.

Saya sebagai bakal ejen affiliate, telah BERSETUJU untuk mematuhi segala syarat dan terma program affiliate di laman web ini.

  1. Saya faham bahawa sekiranya saya melanggar mana - mana terma dan syarat program affiliate ini, akaun saya boleh digantung ataupun dimansuhkan oleh pihak pengurusan tanpa sebarang notifikasi.
  2. Saya berjanji akan melakukan promosi secara beretika dan tidak akan sesekali melakukan aktiviti SPAM.
  3. Saya berjanji tidak akan menggunakan sebarang bahan promosi yang boleh merosakkan nama perniagaan laman web ini.
  4. Saya berjanji tidak akan menggunakan nama - nama organisasi, trademark, copyright, golongan professional dan apa jua bentuk nama yang dilindungi dalam aktiviti promosi saya.
  5. Saya mengakui bahawa segala butiran yang saya daftarkan di atas adalah butiran yang tepat dan sah.

Dengan menghantar butiran pendaftaran ini, saya akan tertakluk kepada terma dan syarat yang telah ditetapkan oleh pihak pengurusan laman web ini.