JIMATKAN PENGGUNAAN MINYAK ANDA DENGAN TRICK MUDAH INI

JIMATKAN PENGGUNAAN MINYAK ANDA DENGAN TRICK MUDAH INI

Nak tahu tak satu cara mudah untuk menjimatkan penggunaan petrol?


Anda tak perlu beli apa-apa alat penjimat minyak, kad penjimat, pencucuh rokok atau isi minyak tengah malam.


Caranya mudah sahaja, iaitu dengan cuci injector anda.




Injector ni fungsinya adalah untuk spray petrol kedalam silinder. Petrol ini akan terbakar bila spark plug menyala.


Kereta baru, injector cantik. Anda boleh dapat power dan fuel ekonomi yang mantap.


Bila dah lama-lama, habuk, karbon, kotoran melekat kat injector ni. Macam ni




Kotor kan?


Kalau nak tengok apa yang boleh jadi, tengok video kat bawah ni.




Dalam banyak-banyak injector, satu je yang berfungsi dengan baik. Yang badan hijau head coklat tu.


Yang lain tu semua rosak. Sumbat.


Bila sumbat, semburan tak sempurna dan lebih banyak petrol digunakan untuk pembakaran.


Sebab tu kalau dulu isi penuh boleh pergi 300km, sekarang cuma 250km je.


Bayangkan sebulan travel 1500km. Bercinta beb. 6 kali isi minyak sebulan.


So, untuk kurangkan belanja petrol, kita perlu cuci  Injector. Ada banyak cara.




Yang terbaik pergi specialist, dan kosnya boleh tahan. Kereta kena masuk bengkel lagi sebab dia akan buka. Ambik masa 3-4 hari tengok kereta banyak ke tak.




Ataupun kita boleh tukar baru. Tapi nak tukar baru ni pun kos juga. Sebiji RM250, 4 biji dah RM1000, tak masuk GST lagi.




Jadi macam mana?


Why not, pakai minyak pencuci injector ni.



Minyak ni dah terbukti membersihkan injector dari dalam.

Tapi tak boleh la nak kata bersih berkilat-kilat. Kalau nak berkilat kena buat manual. 



Boleh kata 80% bersih. Yang ni lepas 100km. Kira ok la untuk pencuci harga RM20 ni kan.


Dan jangan risau, benda ni selamat digunakan untuk semua jenis kenderaan. Bahan aktif dia polyetheramine.

Benda sama digunakan dalam Petrol premium RON97 dan RON100. Peratusan dia jangan tanya, kami pun tak tahu. Hihi.


Yang kami tahu, ramai customer dah pakai benda ni dan dapat penjimatan.











Jangan salah faham. Benda ni bukan fuel booster.

Kalau booster tu stop pakai enjin jadi lembab. Ni kalau dah pakai , stop takdak masalah.


Camni la. Benda ni RM20 je pun satu. Apa kata cuba je sebotol dua. Tak rugi pun.

Takkan nak tengok je testimoni orang lain. Rasakan sendiri, baru tuan boleh bezakan. 


Jangan percaya bulat-bulat kata orang. Rasa sendiri. 

Untuk mudahkan tuan rasa benda ni, saya ada promosi HEBAT!


POS PERCUMA SELURUH MALAYSIA

-Perak ke, Johor ke, Labuan ke, Sabah ke, Sarawak ke, SEMUA KAMI BELANJA POS.

Biar kami rugi pun takpe. Beli sebotol pun kami belanja pos. Betul. 



BELI 2 PERCUMA 1


Ada setengah kereta perlukan 2-3 botol sebab teruk sangat, dan ada yang ada 2 kereta.

Jadi nak mudahkan tuan-tuan kami buat promosi beli 2 Free 1. Jadi lagi jimat.


Best kan? 

Nak guna senang je.





Jangan tunggu lama-lama, produk ni ramai orang cari sebab minyak petrol naik harga. 


Isi borang tempahan kat bawah ni SEGERA. 


Oh ya, kalau nak COD, pilih pembayaran Cek. Nanti kami akan call dan arrange.


Cepat. Stok Terhad.



Perhatian! Sila lengkapkan borang di bawah.

Ruangan yang wajib diisi

BUTIRAN PEMBELIAN

Produk Kuantiti Harga (RM)
Minyak Cuci Karburetor 50ml
Minyak Cuci Karburetor 50ml PAKEJ BELI 2 FREE 1 BOTOL
JUMLAH
JUMLAH KESELURUHAN (RM)
Caj Pengendalian (RM)

KAEDAH PEMBAYARAN

Perhatian! Sila pilih (dengan KLIK) kaedah pembayaran yang sesuai untuk anda di bawah.

Sila lakukan bayaran berjumlah RM ke akaun bank pilihan anda di bawah.

  • Anda mesti memasukkan emel minyakenjin4u@gmail.com di ruangan emel semasa melakukan transaksi menerusi Perbankan Internet.
  • Anda mesti mengambil dan memuat naik gambar bukti pembayaran jika anda melakukan transaksi menerusi Mesin Deposit Tunai.
PenamaNurul Azila Binti Mohd Noor
No. Akaun518617002542
Buka Maybank2u  
PenamaNurul Azila Binti Mohd Noor
No. Akaun7012317064
Buka CIMB Clicks  

BUTIRAN PELANGGAN

Log Masuk atau



Maklumat Peniaga

Minyak Enjin Dot Com Resources (002546281-T)
minyakenjin4u@gmail.com
+60164245751