PROMOSI GROUPBUY

PROMOSI GROUPBUY

PROMOSI TERHAD BULAN KEMERDEKAAN!

BELI PUKAL DAN JIMAT BELANJA



Dah tengok kan fenomena minyak enjin terus dari kilang?


Minyak enjin ORIGINAL, POWER dan HARGA MARHAEN. Ramai orang dah puas hati dan guna. Kalau anda masih tak tahu lagi apa dia, tengok kat sini www.minyakenjin4u.com


Dengan cabaran ekonomi sekarang ni, kami nak bantu anda dengan lagi berjimat. Ramai orang tanya kami beli banyak takde diskaun ke?


So kami buat untuk anda.  


MEMPERKENALKAN HARGA GROUPBUY!


BELI MINIMA 1 KOTAK @ 6 Botol untuk menikmati HARGA GROUPBUY  


Anda kumpul la kawan-kawan, sedara mara dan satu family yang ada kereta servis sendiri, anda bertukar kepada minyak FEOSO OIL


Konfirm lagi jimat. JIMAT GILA!


Nak tahu berapa banyak anda boleh jimat @ untung ?



PRODUKHARGA PASARANHARGA VIPHARGA GROUPBUYPENJIMATAN
Feoso Oil Fully Syn 5W40 4 LiterRM245RM145RM98RM 147
Feoso Oil Fully Syn 10W40 4 Liter
RM135RM105RM79RM 56
Feoso Oil Fully Syn 15W40 4 Liter
RM85RM70RM58RM 27
Feoso Oil Fully Syn 20W50 4 Liter
RM70RM60RM48RM 22





Terma :


Order Minima 6 botol

Penghantaran melalui lori barang. Kalau boleh bagi alamat ground floor sebab pekerja lori tak naik tingkat atas.

Penghantaran ambik masa 2-3 hari bekerja. Kalu tempat jauh sampai seminggu lebih. 


Nak tengok gambar produk dan background kami, KLIK SINI


Tapi kalau anda dah pakai, best kan? So untuk jimat lagi, jangan beli sebotol, beli sekotak terus. 

Duit tu banyak boleh dimanfaatkan untuk benda lain. Belanja anak, keluarga, sedekah masjid. Apa sahaja la.





PROMOSI TAMAT BILA-BILA MASA.

TEMPAH SEKARANG!


PS: KALAU ANDA BELUM READY NAK BELI BANYAK, BELI PADA HARGA VIP. JIMAT GAK. KLIK SINI


PASTIKAN ANDA TEMPAH MINIMA 6 BOTOL.

KALAU TAK TEMPAHAN ANDA KENA REJECT :(




Perhatian! Sila lengkapkan borang di bawah.

Ruangan yang wajib diisi

BUTIRAN PEMBELIAN

Produk Kuantiti Harga (RM)
Feoso Oil Fully Syn 5W40 API SN ENGINE OIL (15,000 KM) Wholesale STOKIS
Feoso Oil Semi Syn 10W40 API SN ENGINE OIL (10,000 KM) WHOLESALE
Feoso Oil Mineral Plus 15W40 API SN ENGINE OIL (6,000 KM) WHOLESALE
Feoso Oil Mineral 20W50 API SJ ENGINE OIL (5000 KM) WHOLESALE
JUMLAH

Kupon Diskaun

Masukkan kod kupon di bawah (jika ada) dan tuntut!

JUMLAH KESELURUHAN (RM)
Caj Pengendalian (RM)

KAEDAH PEMBAYARAN

Perhatian! Sila pilih (dengan KLIK) kaedah pembayaran yang sesuai untuk anda di bawah.

BUTIRAN PELANGGAN

Log Masuk atau


PENGESAHAN